Conducerea Fundației

 • CRISTIAN CHIVU
  Director Executiv – Membru fondator

  Cristian Chivu este licenţiat în Teologie al Facultaţii de Teologie Universitatea Bucureşti. Este doctor în teologie al Facultăţii de Teologie a Universității Aristotel din Thessalonic şi are studii doctorale în filozofia antică greacă şi în greaca veche la Facultatea de Filozofie a aceleaşi Universităţi. Pentru pregatirea tezei de doctorat a urmat cicluri de studii la Universități din Europa, cum ar fi Institutul Pontifical Roma, Universitatea Munchen.
  citește mai mult

  EMAIL: [email protected]

 • CORNEL COMAN
  Director Coordonator al Departamentului de traduceri

  Cornel Coman este licenţiat în Teologie al Facultaţii de Teologie Universitatea Bucureşti. A urmat studii postuniversitare la Facultatea de Teologie a Universității Aristotel din Thessalonic.
  Traducator de limba neo-greaca si greaca veche, imnograf si melurg. Diaconul paraclisului universitar al Universitatii Politehnica.
  citește mai mult

  EMAIL: [email protected]

 • ADRIAN TĂNĂSESCU-VLAS
  Redactor Șef

  Adrian Tănăsescu-Vlas a fost medaliat cu argint în 1991 la Olimpiada Internaţională de Chimie din Polonia, iar în 1997 a absolvit Facultatea de Medicină Generală a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti.
  citește mai mult

  EMAIL: [email protected]

 • COSTENA CRISTINA ROGOBETE
  Colaborator științific

  Asistent universitar în cadrul dept. de Teologie Biblică, Istorică și Filologie, al Facultății de Teologie Ortodoxă Patriarhul Justinian, Univ. din București, licențiată a aceleiași Facultăți – secția de Limbi Clasice, doctor în teologie a Universității Aristotel din Tesalonic, traducătoare din greacă veche și neo-greacă, este colaborator al Fundației Gândul Aprins
  citește mai mult

  EMAIL: [email protected]